Metode de livrare

Produsele sunt livrate prin curier in 24-48 de ore de la confirmarea telefonica din partea noastra, in functie de disponibilitatea lor si de destinatia dorita astfel:

- in Bucuresti si Zona Metropolitana produsele comandate sunt livrate astfel: 
LIVRARE GRATUITA la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei, 
Cost 10 lei la comenzi cu valoare mai mica de 250 Lei.

- in Provincie produsele comandate sunt livrate astfel: 
LIVRARE GRATUITA la comenzi cu valoare mai mare de 350 Lei, 
Cost 15 Lei la comenzi cu valoare intre 200 si 350 Lei,
Cost 20 Lei la comenzi cu valoare intre 50 si 200 Lei, 
Cost 25 lei la comenzi cu valoare mai mica de 50 Lei.

Serviciul "deschiderea coletului la livrare" il primesti pentru livrarile prin Cargus. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi la finalizarea comenzii "Livrare prin Cargus in tara + deschidere colet". Acest seviciu costa suplimentar 5 Lei fata de tarifele standard de livrare si nu se acorda pentru Transport gratuit. Te asteptam la cumparaturi!

Tarifele prezentate sunt valabile indiferent de numarul de kilometri.

Tarifele prezentate includ taxa ramburs si sunt valabile pentru coletele cu greutate maxima de 15 Kg. Tarifele coletelor cu greutate mai mare de 15 Kg se recalculeaza in functie de destinatie.

In cazul coletelor retur unde se acorda transport gratuit sau reducere din pretul transportului, pentru returnarea banilor se va scade pretul transportului tur – retur conform tarifelor standard.

Zona Metropolitana include localitatile: Otopeni, Pipera, Voluntari, Mogosoaia, Buftea, Pantelimon, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Rosu.

De asemenea, puteti opta pentru ridicarea produselor direct de la sediul nostru, la adresa Calea Rahovei nr. 266-268, incinta Electromagnetica, Corp 2, Etaj 2, Camera 27, Bucuresti, Sector 5. In acest caz livrarea este gratuita. Pentru mai multe detalii si program de lucru accesati pagina noastra de contact.

Mulţumim! 
Echipa KingHoff.ro

* Preturile prezentate includ TVA si sunt valabile incepand cu 1 Aprilie 2015.